Shipping & Returns

Forsendelse & Retur

Vender tilbage

På vores hjemmeside er din fulde tilfredshed vores højeste prioritet for langsigtet forretning mellem os, vi tilbyder returinstruktionen. Før du vil returnere varer, bedes du kontakte os via email for at diskutere det problem, du har først.

Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du venligst give besked via e-mail eller livechat, med angivelse af årsagen og ordrenummeret for returneringen inden for 7 dage efter modtagelsen. Din feedback er meget vigtig for os. Eventuelle genstande skal sendes tilbage komplet med den originale pakke. Alle pakker skal sendes via en traktabel metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Vær opmærksom på at de originale forsendelsesomkostninger ikke kan refunderes. Så kontakt os venligst med alle dine spørgsmål og bekymringer, inden du bestiller.

Udveksling

Inden for 7 dage fra den dato, du har købt, hvis du finder de produkter, du vælger, ikke tilfredsstiller dig med hensyn til farve eller størrelse, føler vi os ked af, at det ikke vil blive udvekslet. Men hvis det er vores fejl, kan det returneres og erstattes under følgende betingelse. Du skal sende produkterne tilbage til os i originalpakken; Produkterne burde ikke have været brugt også.

Når vi modtager produkterne sendt tilbage straks, erstatter vi det med nye og sender dem tilbage til dig. Afsendelsesgebyret for de udskiftede produkter, som vi sender til dig, skal også opkræves af dig. Før du sender varerne til udskiftning, skal du overføre de ekstra forsendelsesomkostninger for at vende de udskiftede varer først fra os. Så snart betalingen er gennemført, erstatter vi de sendte varer fra dig.

restitutioner

Hvis du ønsker at modtage en refusion, refunderer vi den oprindelige købers kredit- eller betalingskort for det beløb, der er betalt, mindre postposterne. Tillad venligst tre arbejdsdage fra vores modtagelse af de returnerede varer for at få en tilbagebetaling, der skal behandles. Du modtager en bekræftelses-email, når transaktionen er gennemført. Vent venligst op til ti arbejdsdage for at pengene skal reflektere over din konto.

aflysninger

Hvis du har bestilt en bestilling og gerne vil annullere den senere, bedes du straks kontakte vores kundeservicerepræsentant. Vi synes så ked af, at vi ikke kan annullere ordre, når ordren er afsendt. Tak for din forståelse. Hvis du insisterer på at annullere din ordre, skal du overholde vores returpolitik. Delvis ikke refunderes kreditkort afgift trækkes fra kreditbeløbet.

Back